

جلسه ویزیت برای ایمپلنت
پس از مراجعۀ شما و ویزیت بالینی و بررسی شرایط موجود دندانی شما توسط دندانپزشک یا متخصص جراح فک و صورت، وی رادیوگرافیها و سی تی اسکنهای مخصوص استخوان فکها را برای ارزیابی شکل و وضعیت بافت استخوانی تجویز میکند و موقعیت قرارگیری ساختارهای مهم مانند اعصاب و سینوسها را که ممکن است نزدیک به محل ایمپلنت باشد، تحلیل و بررسی میکند.
cbct یا سی تی اسکن شما، به متخصص جراح شما کمک میکند تا طول و قطر استخوان ناحیۀ مدنظر را در سه بعد ببیند و اندازهگیری دقیقی برای محل ایمپلنتها انجام دهد و ایمپلنتی را انتخاب کند که از لحاظ طول و قطر، متناسب با ناحیۀ استخوانی شما باشد. درنهایت هم میتواند چگونگی قراردادن ایمپلنت را برنامهریزی کند.
جراحی ایمپلنت چگونه انجام میشود؟
جراحی ایمپلنت را میتوان بسته به شرایط بالینی خاص شما، بهصورت یکمرحلهای یا در دو مرحله انجام داد. درهرصورت، با تزریق بیحسی جراحی آغاز میشود. روند آن شامل ایجاد برشی کوچک در لثه و بازکردن حفرهای در استخوان با استفاده از یک فرز ویژه، برای شکلدادن به محل ایمپلنت است.
جراحی یک مرحلهای ایمپلنت
در جراحی یکمرحلهای، ایمپلنت در داخل استخوان گذاشته میشود و پس از آن پیچی به نام healing روی ایمپلنت قرار میگیرد که خارج از استخوان و روی لثه است و به همین دلیل قابل مشاهده است. این پیچ پس از یک دورۀ ۲ماهه که ایمپلنت به استخوان پیوند خورد و به اصطلاح فکجوش شد، از روی ایمپلنت باز میشود و با قطعهای دائمی به نام «abutment» جایگزین میشود که به شکل یک پست داخل ایمپلنت میرود و نقش ارتباطی بین ایمپلنت شما و روکشی که بعداً طی قالبگیری روی آن قرار میگیرد، ایفا میکند.
