تکنیک های مختلف برداشت و پیوند استخوان جهت بازسازی فک در درمان ایمپلنت ،کیفیت و کمیت استخوان از جمله عوامل اساسی و تعیین کننده جهت حصول موفقیت در درمان های ایمپلنت می باشد. در بعضی از بیماران به دلیل وجود سابقه تروما، عفونت، ضایعات پاتولوژیک و از دست دادن طولانی مدت دندانها، استخوان از شرایط مناسبی برخوردار نمی باشد. لذا برداشت و پیوند استخوان ازمناطق مختلف(داخل وخارج دهانی) جهت اعاده وضعیت مطلوب استخوان در درمانهای ایمپلنت، اجتنابناپذیر میباشد. بدنبال کشیدن و از دست رفتن دندانها، استخوان فک بالا و پایین دچار تحلیل می شوند. ۲۵ درصد کاهش در حجم استخوان در سال اول و ۴۰ تا ۶۰ درصد کاهش در عرض استخوان طی سه سال اول پس از کشیدن دندان حادث می شود. اگر در هنگام کشیدن دندان یک یا چند دیواره حفره دندانی آسیب دیده یا از بین رفته باشند، ابتدا با استفاده از یک ممبرین غشا قابل جذب کلاژنی دیوارهها بازسازی شده سپس حفره دندانی پر میشود. در این تکنیک که Ridge Preservation نام دارد، بیمار پس از ۱۰ هفته میتواند ایمپلنت مورد نیاز را دریافت کند. حجم استخوان فک علاوه بر کارآیی آن بعنوان محافظ ریشه دندان در ظاهر افراد هم تأثیر به سزائی دارد. ایمپلنتهای دندانی در نقاطی که دندان از دست رفته است می توانند حجم استخوان فرد را حفظ کنند و با بهبود ظاهر صورت در بهبود کیفیت زندگی افراد تاثیر به سزائی بگذارند.
با گذشت زمان زیاد از کشیدن دندانهای عقبی فک بالا- ارتفاع استخوان فک به دلیل بزرگ شدن سینوس فک پس از کشیده شدن دندانها کاهش مییابد.

آرامش، شوخی و خنده کودک در اتاق درمان دندانپزشکی اطفال
اولین مراجعه هر کودک به دندانپزشک از اهمیت ویژهای برخوردار است. زیرا کوچکترین بیتوجهی و سهل انگاری باعث میشود که او تا پایان عمر از